O nama

Cvjećarnica TEA

Davne 1993., u teškim ratnim danima, vođena patriotizmom i vjerom u sebe, odlučujem se za otvaranje obrta. Cvjećarnica Tea nastaje iz čistog entuzijazma i ljubavi prema cvijeću: s avanturom zvanom otkrivanje cvjetnih vrsta i njihovo aranžiranje krećem od početka, bez obrtničkog nasljeđa i bez poznanstava u struci.

Uvidjevši da u okruženju nema previše sluha za floristiku i da ne mogu dobiti odgovore na pitanja koja su presudna za daljnji rast i napredak obrta, pohađam škole i seminare svjetskih florističkih majstora i sa zadovoljstvom upijam nova znanja i nove tehnike cvjetnog dizajna. Navedeno kupci prepoznaju, sa zadovoljstvom podržavaju nove ali i tradicionalno izrađene cvjetne kreacije koje proizlaze iz naše male radionice.

Cvjećarnica Tea aktivno sudjeluje u svim važnijim florističkim događajima u Zagrebu i Hrvatskoj, gdje redovito dobiva priznanja i nagrade. Pratimo i svjetske te europske manifestacije, kao što je European Florist Championship Europa Cup, gdje sam na kupu održanom 2016. u Genovi imala veliku čast surađivati s aktualnim svjetskim prvakom floristike Alex Choice.

Inspirirana novim saznanjima, te ohrabrena osviješćenošću klijenata o nekim novim momentima u floristici, osmišljavam novi projekt pod nazivom Flos fabula, koji 2015. na Međunarodnom sajmu inovacija ARCA osvaja brončanu medalju. Godinu dana kasnije, na istoj izložbi, još jedan projekt Cvjećarnice Tea, naziva Srce Zagreba, osvaja srebro!

Duga tradicija mog obrta svjedoči o više od 25 godina iskustva i znanja u cvjetnom dizajnu, kojim obilježavamo sva životna događanja, od najradosnijih – poput rođenja i vjenčanja pa sve do onih najtužnijih. Svojim cvjetnim kreacijama širimo radost i sreću a respektiramo tugu.

Ovo su samo neke od malih crtica u našem rastu i stručnom napredovanju, koje s ponosom predstavljam. Ipak, najveće veselje cijelom timu Cvjećarnice Tea pričinjava svakodnevni rad s cvijećem i klijentima poput Vas! Zato, kontaktirajte nas već danas i dopustite da zadovoljstvo i sreću podijelimo s Vama – cvijećem!

Vaša Spomenka Fabijančić, vlasnica

Cvjećarnica Tea nalazi se u Zagrebu na adresi Remetska cesta 4a.

Radimo cijeli dan, nazovite nas na telefon +385 98 235 577 ili 01/4572-666.